Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2018 20:16 - Кои сме ние и за какво сме тук?
Автор: functionalpowerfit Категория: Спорт   
Прочетен: 381 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 14.02.2018 09:49


 Здравейте! Благодарим,че избрахте нашия блог, ние го създадохме с цел подобряване на общото физическо състояние на вас хората, които по една или друга причина са решили да променят живота си.

Някой от вас имат нужда просто от психическо разтоварване чрез спорт, други искат да подобрят спортните си резултати и постижения, трети пък целят подобряване на здравословното си състояние, някой искат да отслабнат други да покачат килограми трети просто да бъдат по-бързи или по-силни, затова ние ще се постараем да обърнем внимание на всеки един от вас и да направим статии с най-търсените от хората сфери в които можем да помогнем.

  Но първо нека си представим. Основателите на този блог сме аз Васил Георгиев Янчев на 32 г. завършил съм като магистър Националната Спортна Академия "Васил Левски", специалността ми е треньор по "силов трибой". В спортната си кариера съм покрил нормата "майстор на спорта" с резултат от 972 кг. в трибоя имам редица международни успехи от които две европейски титли и една вицесветовна за юноши, многократно съм бил републикански шампион, рекордьор в движението "мъртва тяга" с резултат 357 кг. в категория до 105 кг. Който рекорд стои и до ден днешен от 2012 г. на сам.

Занимавам се със спорт от 18 години като с треньорска и преподавателска дейност се занимавам от осем. Именно този опит ми даде увереността и желанието да стартираме тази дейност, но стига толкова за мен.

Нека представя другият основател на блога и моят партньор не само тук а и в живота, Лариса Петрова Асенова на 28 г. Тя също е възпитаник на Национална Спортна Академия "Васил Левски" има завършена магистратура, треньорския и профил е спортна стрелба където е републикански шампион, но нейните спортни изяви не завършват с това. Тя също е многократен републикански шампион и рекордьор по силов трибой, има рекорд в трибоя 495 кг. в движението клякане и вдигане от лег (105 кг.) нейната коронна дисциплина е клекът и до ден-днешен нейният рекорд поставен още 2013 година е 205 кг. в категория до 63 кг. успоредно с всичко това Лариса е майка на три годишният ни син. Което не и пречи да поддържа отлична спортна форма. Заедно двамата събрахме екип с кинезитерапевт, психолог, специалист по хранене и спортисти в други области, които да ни помогнат да създадем една уникална по рода си тренировъчна система която да  изработваме индивидуално за всеки един от вас. Ние нарекохме тази система Functional  Power Fit. За кратко ще я наричаме FPF.  В нея ще има всичко за всеки.

Това беше нашата кратка и скромна презентация, тепърва предстои да напишем много интересни и полезни статии за вас свързани с тренировки, упражнения и хранене ще има рецепти за приготвяне на храна, тренировъчни методики, сплитове вариации на упражнения и редица други интересни неща свързани със спорта и тренировките. Благодарим ви за вниманието надяваме се да ни посетите отново! ☺



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: functionalpowerfit
Категория: Спорт
Прочетен: 36799
Постинги: 19
Коментари: 0
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930